VAN DE VOORZITTER


Het zit er op, het doek is gevallen. Dinsdag 14 juni om 22.35 uur op het slecht verlichte veld wisten wij het zeker: ook volgend seizoen spelen wij in de 4e klasse. Het werd een spannende avond, waarin wij in de 1e helft niet brachten wat te verwachten was. Bij rust een 1-0 achterstand. En net toen wij sterker werden, viel de 0-2. Met nog meer energie trokken wij ten aanval en good old Regilio scoorde de 1-2. Wat een spanning. 10 seconden voor het eindsignaal viel de 2-2, dus nog geen eindsignaal.

In de verlenging alles gegeven, maar Voorwaarts wist te scoren, wij helaas niet. Er was nog wat gedoe over een niet toegestane wissel, maar bij nader inzien had de arbitrage gelijk.

Wij kunnen terugzien op een fantastisch seizoen met veel hoogtepunten. Met name tegen laag geplaatste ploegen hebben wij (onnodig) punten laten liggen. Laten wij het maar zien als een daad van een christelijke vereniging om ook aan de minsten onder ons wat te gunnen.

Staf en selectie hartelijk dank voor dit seizoen. Geniet van de zomer, let op jullie conditie en in de loop van augustus gaan wij voor een nog beter seizoen.

EDWIN, ASSISTENTEN EN SELECTIE: BEDANKT EN DAT GELDT OOK VOOR DE JONGENS VAN HET 3e DIE DE SELECTIE WAAR NODIG AANVULDEN. STRAKS EEN NIEUW SEIZOEN EN DAN OP NAAR DE 3e KLASSE EN ONS 100-JARIG BESTAAN!!

Reacties zijn gesloten.