VAN DE VOORZITTER


90 90 90 90 90 90 90 90 90

JUBILEUM! PROMOTIE?

Zaterdag 4 juni is het zover, dan vieren wij in ieder geval ons 90-jarig bestaan en laten wij hopen, dat wij dan ook de promotie naar de 3e klasse kunnen vieren, wat zou dat mooi zijn!

Wij vieren geen knalfeest, maar een bescheiden feestje op weg naar ons 100-jarig bestaan.

Om het feest goed te laten verlopen, hebben wij de volgende spelregels opgesteld:

  • om 14.30 uur speelt senioren 1 uit tegen Real Sranang (sportpark Middenmeer, tegenover de Jaap Edenbaan);
  • vanaf 18.00 uur is iedereen welkom op onze eigen velden, maar men moet zich wel VOORAF aanmelden. Spelers doen dit via hun aanvoerder, niet voetballende leden, leden van de Club van 100 en vrijwilligers doen dit via een mail naar de jeugdcoördinator: coordinator-jeugd@cvv-vlugenvaardig.nl. Ook is het mogelijk je op te geven tijdens het sixentoernooi op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) bij Foeke Westerveld.

Geef bij aanmelding wel even door of het eten wel of niet halal moet zijn.

De aanmelding moet UITERLIJK ZATERDAG 28 MEI binnen zijn om alle voorbereidingen goed te laten verlopen;

  • de kosten verbonden aan dit feest zijn € 10 per persoon voor eten en drinken. Spelers betalen dit bedrag via een tikkie aan hun aanvoerder. De niet voetballende leden, leden van de Club van 100 en vrijwilligers betalen het bedrag op zaterdag 4 juni in de kantine via de PIN;
  • bij een jubileum hoort ook een cadeau. Daarvoor vragen wij jullie de website of de app-groep goed in de gaten te houden. Er komt weer een ballenactie, zoals die al eerder plaatsvond vóór het Rondje voor de Club. Door in deze actie geld te doneren, stel jij Vlug en Vaardig in staat ballen voor het nieuwe seizoen aan te schaffen.

Tot zover deze keer, graag tot zaterdag 4 juni!

90 90 90 90 90 90 90 90 90

Reacties zijn gesloten.