VAN DE VOORZITTER


PENNINGMEESTER

Jullie hebben het eerder deze week al kunnen lezen, wij hebben een nieuwe penningmeester. Het is Yvonne Bolhoeve-Bakker, inderdaad geen onbekende in de VenV-gelederen. Wij heten haar hartelijk welkom in het bestuur. Zij is niet de eerste vrouw ooit in het bestuur, want lang geleden was mevr. Molia bestuurslid namens de damesteams. Wij vertrouwen op een goede en prettige samenwerking.

Wij danken Elwin Kroese heel hartelijk voor zijn inzet de afgelopen jaren. Hij heeft zijn taak zeer deskundig uitgevoerd en, zoals een goed penningmeester betaamt, is verantwoord met onze financiën omgegaan. ELWIN BEDANKT!!! Wij wensen jou samen met Samira veel geluk in de toekomst.

De komende maanden zullen Yvonne en Elwin zorgen voor een goede en soepele overdracht.

CLUBHUIS

Na de Paasdagen wordt begonnen met de opknapbeurt van ons clubhuis. Het houtwerk aan de zuidkant (velden 2 en 3) wordt vervangen en er wordt een nieuwe laag op ons dak aangebracht.

Als dat gebeurd is, moet er nog wat ‘eigen werk’ gebeuren, o.a. schilderwerk. Houd dus de oproep daarvoor in de gaten en help mee als daar om gevraagd wordt.

FINANCIËN

De hierboven genoemde werkzaamheden gaan ons een flinke duit kosten. Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren die op verschillende manieren bij elkaar gekregen, zeker niet in de minste plaats door jullie, o.a. ‘rondje voor de club’. Ook kunnen wij een beroep doen op subsidie van de overheid.

Het zal jullie niet ontgaan zijn, dat de kosten op dit moment behoorlijk stijgen. Denk alleen maar aan de energiekosten, maar ook de inkoopkosten voor de kantine. Wij zullen waarschijnlijk dan ook niet ontkomen aan prijsverhogingen in de kantine. Gelukkig hebben wij kunnen besluiten de contributies op dit moment NIET te verhogen. Onduidelijk is namelijk nog wat de door de gemeente in rekening te brengen energiekosten gaan doen. Voor het komende seizoen blijven de contributies dus vooralsnog gelijk.

JUBILEUM

VenV is opgericht op 19 juli 1932 in de Zaanbuurt. Dit jaar vieren wij dus ons 90-jarig bestaan. Wij doen dit op ZATERDAG 4 JUNI. Op die dag speelt Senioren 1 uit tegen Real Sranang, laten wij hopen dat zij met de kampioenstitel terugkomen. Vanaf 18.00 uur zijn alle leden en vrijwilligers van harte welkom bij de feestelijke barbecue. Na betaling van een eigen bijdrage van € 10 hoeft er voor het eten en het drinken verder niet betaald te worden. In verband met de inkoop willen wij wel graag vooraf weten op wie wij moeten rekenen, dus houd de berichten in de gaten over hoe jij je moet opgeven.

Noteer vast de datum en tijd: 4 JUNI VANAF 18.00 UUR.

PASEN

Over enkele dagen vieren christenen het Paasfeest. Ook VenV staat in de christelijke traditie. In een boekje voor de 40-dagen voorafgaand aan Pasen stond de volgende tekst:

MORGEN

Wat vandaag niet is

kan morgen komen.

Vergeet daarom niet

te blijven dromen.

Deuren, vandaag nog dicht,

gaan morgen misschien weer open.

Vergeet daarom niet

te blijven hopen.

De traan van vandaag

is morgen wellicht een lach.

Vergeet daarom niet te leven,

elke dag

Goede, fijne en gezellige Paasdagen, laten wij blijven hopen op VREDE voor iedereen.

Tot zover deze keer, graag tot de volgende keer!

Reacties zijn gesloten.