HEMELVAARTSDAG 26 MEI 2022: Het sixentoernooi bij Vlug en Vaardig komt terug


Over een aantal weken is het eindelijk weer zover, na 2 jaren waarin COVID het nieuws beheerste en we geen sixentoernooi bij Vlug en Vaardig konden organiseren. Wederom lekker achterin Mei om het zonnetje volop de kans te geven te stralen, net als in 2019. Dat klinkt inderdaad lang geleden. Hopelijk is niemand de dag nog vergeten en kunnen we weer veel bekende teams inschrijven. Per slot van rekening is het ook ons jubileumjaar waarin we 90 jaar bestaan.

Wat een mooie dag kan het worden als we weer eens alle oude bekenden mogen bewonderen op de velden. Zouden de kwabbies weer eens verschijnen, kunnen de Oosterlootjes een team op de been krijgen, gaan de Hellingaatjes nog een keer voor de volle winst, is Erdem weer present met La Casa De Papel. Of kunnen we nieuwe namen gaan noteren, de goudvisjes die terug komen onder de NTT paraplu, andere tropische verassingen, zou mooi zijn als de organisatie is organisatie positief verrast wordt zonder een test te hoeven nemen.

Laten we op 26 mei onder een stralend zonnetje weer strijden om die prachtige prijzen op een zo sportief mogelijke manier. Wat is daarvoor nodig? Zon, eten en drinken en vooral veel gezellige teams en toeschouwers. Ook nu is er weer een springkussen, dus neem je kinderen gerust mee. Kijk weer even om je heen en wie weet vorm je dit jaar weer een team met vrienden, collega’s, familie of teamgenoten. In principe geldt er een minimum leeftijd van 16 jaar, echter zijn dispensatie spelers altijd toegestaan. Dit betekent dat ouders met hun kinderen natuurlijk ook meer dan welkom  zijn. Dus vorm een team met alleen mannen of een mix team of nog liever alleen maar vrouwen. En heb je geen zin om achter een bal aan te rennen, kom dan gezellig kijken.

De regels zijn nog steeds hetzelfde, vorm een team van minimaal 8 man, er wordt gespeeld op een half veld met 6 tegen 6 waarvan 1 keeper. Er zijn geen slidings toegestaan en het gaat vooral om de gezelligheid en sportiviteit, meedoen is belangrijker dan winnen. We zullen weer onderscheid maken tussen de wat meer prestatiegerichte teams en de recreanten.

Het toernooi zal starten rond 11.00 uur en eindigen tegen 17.00 uur waarna een drankje wacht en natuurlijk de dag afgesloten wordt met een lekkere hap. Ondertussen zijn de eerste aanmeldingen al binnen. Inschrijven kan op m.de.wilde@hetnet.nl en bij voorkeur vooraf. Op de dag zelf kan er nog wel ingeschreven worden tussen 10.30 en 10.45 uur, maar in verband met inkopen wil de organisatie liever eerder duidelijkheid. Dus zorg voor een team en laat je die dag van je beste kant zien. Het inschrijfgeld bedraagt €80, – per team.

Schrijf je in op m.de.wilde@hetnet.nl en wie weet zien we weer vele roemruchte benen op die dag achter een bal aanrennen. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het indelen op recreatie en actievere poules. De gezelligheid staat bovenaan, voor goed weer wordt gezorgd, voor verassingen overdag ook, kortom een dag die je niet mag missen. Dus tot Hemelvaartsdag 26 Mei op de velden van Vlug en Vaardig en schrijf je in op m.de.wilde@hetnet.nl

Tot donderdag 26 mei, de organisatie is organisatie.

Reacties zijn gesloten.