Ramadan


Aan onze moslimleden,

Komend weekend begint de vastenmaand Ramadan. Gelukkig is het weer mogelijk om de Ramadan met familie en vrienden te vieren.

Leden wij de afgelopen jaren onder de pandemie, nu hebben wij te maken met die verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Geloof en hoop stimuleren moslims en christenen om solidair te zijn met het volk van Oekraïne. Laten wij als gelovigen elkaar en anderen aansporen tot verbondenheid en solidariteit met allen die lijden onder de gevolgen van deze oorlog, met respect voor elkaars tradities en overtuigingen en met hoop voor de toekomst.

Wij hopen dat de vastentijd verbondenheid en vreugde in jullie gezinnen en gemeenschap mag brengen.

Wij wensen jullie een gezegende Ramadan en na afloop daarvan een mooi Suikerfeest!

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.