Clubnieuws

 

jeugdbus102016

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Velen kennen dat gevoel wel, genieten van een opgeruimd huis of opgeruimde kamer, van een box of schuur die weer netjes is. Ook wij kennen dat gevoel, genieten van een opgeruimd clubhuis. Wij hebben een fantastische ploeg, bestaande uit Willem Bakker, Nico Boot, Enno Hellinga, Ton Laarman en Peter van der Raad. Zij zorgen, de één wat meer, de ander wat minder, dat kleedkamers en kantine er iedere keer weer keurig opgeruimd uitzien.

Helaas is de fantastische ploeg dit seizoen kleiner geworden door het vertrek van enkele mensen. Daarom zijn wij dringend op zoek naar uitbreiding van onze onderhoudsploeg, speciaal op maandagmorgen van 9 – 12 uur.

Als er een paar mensen bijkomen, is het werk ook eerder klaar. Wie helpt ons??? Je krijgt er gratis koffie en veel dankbaarheid voor terug. Denk nu eens niet, dat zal een ander wel doen, maar kijk zelf om je heen of er in jouw omgeving niet iemand is die de handen uit de mouwen wil steken. Bedenk:

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK

en

OPGERUIMD STAAT NETJES EN GASTVRIJ!

Wij horen graag iets van jullie.

Foeke Westerveld

voorzitter

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________