Renovatie clubhuis


Hoi V en V’ers,

Zoals jullie weten zijn wij druk bezig met de subsidieaanvragen voor onderhoudswerkzaamheden aan ons clubhuis. De verbeteringen aan de verwarming en het warme water zijn al uitgevoerd. We zijn nu nog bezig met de aanpak van het dak en de kozijnen van de kleedkamers aan de kant van veld 2 en 3.

Voor beide onderdelen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons helpen met het uitvoeren.  Hieronder geef ik aan wat er moet gebeuren en hoeveel mensen wij daarvoor nodig hebben. Voor deze werkzaamheden hebben wij geen budget meer, maar ze moeten wel gedaan worden, dus dat moeten we echt zelf oplossen.

Het Dak

De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd door de fa Klomp. Het enige dat wij moeten doen is het schoonmaken van het grind op het dak van de kleedkamers van de bezoekers. Dat doen wij voor het behoud van de dakbedekking. Wij zijn nog aan het uitzoeken hoe wij dat precies moeten doen, maar denken dat we 4 tot 6 mensen nodig hebben om hierbij te helpen. Het werk willen wij doen voordat de dakdekker aan de slag gaat. Dat betekent dat de komende weken op vrijdag en/of zaterdag aan dit onderdeel gewerkt gaat worden.

Kozijnen

De kozijnen en de bekleding van de buitengevel van de kantine worden uitgevoerd door fa JC Nieuwenhuizen. Wij hebben voor deze werkzaamheden een zeer mooie aanbieding gehad. Aan de kant van veld 2 en 3 moeten ook de trespa panelen boven de kozijnen vervangen worden. JC Nieuwenhuizen levert wel de materialen hiervoor, maar het aanbrengen moeten we zelf doen. Een paar jaar geleden is dat ook al gedaan aan de kant van veld 1. Ook hiervoor zoeken we 4 – 6 mensen.  Voor dit werk moet je wel een beetje handig zijn.

Als de kozijnen geplaatst zijn, dan moeten wij die ook nog schilderen. Ook daar zijn handjes voor nodig. 

Hoe gaan we verder?

Als je wilt helpen geef je dan op bij Rob Oosterloo,  rob.oosterloo@gmail.com. Geef aan bij welk onderdeel je wilt helpen en welke dagen je beschikbaar bent. Wij gaan de komende tijd verder met de voorbereiding van de werkzaamheden.  Iedereen die zich aanmeldt houden we via de mail op de hoogte van de voortgang en wanneer we aan de slag gaan.

Dit is geen vriendelijk verzoek, maar een ZEER DRINGENDE OPROEP! Wil dit kans van slagen hebben, dan moet er hulp komen. Kom op mannen, help onze mooie club, zodat wij op weg kunnen blijven naar ons 100-jarig bestaan:

Wij rekenen op jullie!

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.