WAT DE TOEKOMST BRENGE MOGE EN ONZE DRIE PIJLERS


Wat de toekomst ons gaat brengen, weten wij niet. Voor de één is het glas half leeg, voor de ander is het halfvol. Wat wij wel weten, is dat de financiering van onze club steunt op drie pijlers:

CONTRIBUTIES – KANTINE-INKOMSTEN – SPONSORS.

Wij hopen, dat iedereen nog gezond is, want de gezondheid staat altijd voorop. Het covid-19 virus is hardnekkiger dan wij hadden kunnen bedenken. Wij kunnen jullie wel vertellen, dat de trainingen en de wedstrijden heel erg gemist worden. Wat zeker ook gemist wordt, is de gezelligheid. Gezelligheid kent geen tijd en dat geldt zeker bij VenV. Daardoor missen wij niet alleen het gezellig nakletsen over de wedstrijd met een biertje en een broodje bal van Baya, maar ook de inkomsten, die ons dat oplevert. Laten wij hopen, dat onze beide andere pijlers overeind blijven.

In de zomer was er de zeer geslaagde ballenactie, waarmee wij onze club een hart onder de riem staken. Om het missen van de financiële kant van de derde helft wat te compenseren, is er een nieuwe actie in het leven geroepen. Voor ons als club is dit een schot in de roos of eigenlijk een kans voor open doel. Jullie kunnen een rondje sponsoren, zodat de club inkomsten houdt. Als je een rondje te veel vindt, is een half rondje ook mogelijk. Wij hopen van harte, dat jullie flink gaan scoren uit de opgelegde kans, die jullie krijgen. Als wij met z’n allen de schouders er onder zetten, krijgt dit covid-19 virus VenV er NIET onder!

Alvast bedankt voor jullie rondje(s), blijf gezond, houd de zonzij en blijf hopen op een mooie toekomst!

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.