EEN NIEUW SEIZOEN


Jaarlijks stellen wij aan het begin van een seizoen vast, dat er spelers weggegaan en bijgekomen zijn. De nieuwkomers heten wij hartelijk welkom en wij hopen, dat zij zich snel thuis zullen voelen bij de VenV-familie.

Eén nieuwkomer is eigenlijk niet welkom, hij heeft zich zelfs al een rugnummer toegeëigend en daar houden wij helemaal niet van: Covid-19!

Wij hopen, dat iedereen de maatregelen, die genomen worden of nog genomen moeten worden, eerbiedigt, want alleen zo kunnen wij Covid-19 buiten VenV houden

Onze trainer heeft in een mailtje al de ‘spelregels’ voor de selectie doorgegeven, graag sluit ik mij daar bij aan en voor de zekerheid vat ik de regels kort samen:

* als lid van een voetbalclub kom je trainen en spelen. Wie bij HOGE uitzondering een keer niet kan, zegt TIJDIG af;

* kom ALTIJD op de afgesproken tijd, zowel op de trainingen als voor de wedstrijd.

Voetbal is een TEAMSPORT, dus wie zich niet aan de voor iedereen geldende regels houdt, dupeert zijn team. Bovendien laten jullie dan Edwin, die altijd klaar staat voor ons VenV, in de steek en wie wil dat op zijn geweten hebben?

Mannen, als iedereen zich aan de afspraken en de Covid-19 voorschriften houdt, gaan wij een goed seizoen tegemoet. Uiteraard geldt het ook voor ons fantastische meidenteam, dat een nieuwe supporter heeft, maar ook een nieuwe leider.

Er is nog één maar: Tika is gestopt met zijn activiteiten voor VenV in verband met zijn werk. Dit betekent dat wij DRINGEND op zoek zijn naar lijnentrekkers, want zonder lijnen geen voetbal. Kom op mannen, help een handje mee, hoe meer dit doen, hoe minder vaak je het hoeft te doen. Ook is er dringend behoefte aan hulp bij het schoonhouden van ons clubhuis, een belangrijke zaak, zeker in deze Covid-tijd.

Alleen samen houden wij Covid-19 er onder en VenV op het veld!

Heel veel succes en vooral veel voetbalplezier!

Foeke Westerveld

voorzitter

Reacties zijn gesloten.