WIJ LEVEN NOG!


Gelukkig hebben wij meer speelruimte gekregen. Wij mogen weer partijtjes spelen, het clubhuis mag weer open, er komt weer leven in de brouwerij. Dit alles wil niet zeggen, dat de coronacrisis voorbij is, wij moeten ons wel degelijk aan de gestelde regels houden. Maar binnen die regels hebben wij dus speelruimte. Zo zijn er op zaterdag 11 juli clubactiviteiten. Om 13.00 uur kan er gevoetbald worden en daarna een biertje of wat anders gedronken worden. Wij sluiten af met een barbecue. Voor deze activiteiten is de inschrijving gesloten in verband met de huidige Corona-regels. Uit ervaring weten wij, dat die prima verzorgd zal zijn. Leven genoeg dus!

Gelukkig hadden velen dit al eerder laten blijken, want toen de ballenactie gestart werd, reageerden velen heel snel. Binnen de kortste keren werden er 80 ballen gedoneerd, werkelijk ongelofelijk, zeker in deze ‘stille’ tijd. Dat geeft niet alleen de burger, maar zeker ook de bestuurder moed. Alle ‘sponsors’ heel hartelijk bedankt!

Wij moeten de verdere ontwikkelingen afwachten. Niet lui achterover zittend in onze stoel, maar actief, zodat wij voorbereid zijn als de competitie weer begint. Edwin laat op de site van Het Amsterdamsche Voetbal weten, dat de selectie verjongd is en dat V en V weer bovenin mee wil doen. Dat hopen wij uiteraard met hem.

De gemeente Amsterdam organiseert deze zomer diverse activiteiten voor de jeugd in Nieuw-West in de Sport- en Funtoer. Zo zijn er op maandag 27 juli van 12.00 tot 16.00 uur activiteiten voor kinderen van 4 – 12 jaar op ons trainingsveld en is de kantine open voor een drankje en een plasje. Opgeven vooraf is verplicht. Dat kan via info@sciandri.com.

Er zit dus leven genoeg in V en V. Dat moet ook, willen wij in 2032 bij ons 100-jarig bestaan kunnen zeggen: WIJ LEVEN NOG! Blijf dus gezond, houd de maatregelen goed in de gaten, want in diverse landen blijkt dat het virus niet gebagatelliseerd kan worden. Alleen samen houden wij het coronavirus er onder en gaan wij op weg naar ons 100-jarig bestaan. Houd de zonzij!

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.