DONKERE WOLKEN?


Wie op vakantie is, gruwelt van donkere wolken. Alleen achter die wolken schijnt de zon en uit die wolken kan het flink plenzen. Nu hebben voetballers sowieso een hekel aan regen, want dan lopen zij het risico, dat er niet gevoetbald kan worden, omdat de velden afgekeurd worden.

Op dit moment zijn er andere donkere wolken. Het corona-virus is nog steeds aanwezig en belemmert ons om te voetballen. Gelukkig kunnen wij wel weer op een aangepaste manier trainen, maar daar blijft het op dit moment bij. Wij hebben gemerkt, dat voetballers daardoor twijfelen of ze wel willen blijven voetballen. Dat is jammer, want wij hebben jullie nodig. Een vereniging bestaat uit leden en die leden zorgen er samen voor dat een club draait. Zij betalen contributie en zorgen, samen met onze tegenstanders, voor kantine-inkomsten. Gelukkig hebben wij daarnaast nog sponsors, die zorgen dat de kas extra gevuld wordt.

Wij roepen alle spelers op de knoop door te hakken en te beslissen ook komend seizoen bij Vlug en Vaardig te voetballen. Wij gaan er van uit, dat de bal in september weer kan rollen, ook in bekerwedstrijden en daarna in competitieverband. Daar hebben wij jullie bij nodig, want zonder leden geen teams. Kijk ook om je heen, misschien zijn er wel vrienden, buren of kennissen, die ook een balletje willen trappen bij een leuke en gezellige vereniging, die graag op weg wil naar het 100-jarig bestaan in 2032.

Spelers voetballen, het bestuur bestuurt, maar samen zijn wij de vereniging, Als wij samen de schouders er onder zetten, kunnen wij samen op weg naar ons 100-jarig bestaan!

Wij wensen jullie veel gezondheid, neem de voorschriften in acht en geniet zoveel mogelijk van de vakantieperiode. Houd de zonzij en laat donkere wolken niet de overhand krijgen!

Foeke Westerveld

voorzitter

Reacties zijn gesloten.