Einde seizoen


HET ZIT ER OP

Het seizoen zit er op, wij gaan uitblazen, misschien zelfs wel uithuilen, maar daarna zeker opnieuw beginnen. Dit keer een korte afsluiting, want het bericht voor onze oud-leden is veel belangrijker.
Ons eerste kon de nacompetitie helaas niet succesvol afsluiten, maar wist zich dinsdag 18 juni wel te revancheren voor de nederlaag op zaterdag 15 juni. Het derde werd kampioen en daarmee feliciteren wij hen van harte.
Helaas moeten wij afscheid nemen van een team, dat al heel veel jaren onze kleuren verdedigde, maar gelukkig blijven wel een aantal spelers in de veteranen voetballen. Verder verwelkomen wij een nieuw team. Wij zijn blij met hun komst en wensen het team een goede tijd bij Vlug en Vaardig.
Dank aan iedereen, die Vlug en Vaardig weer een seizoen mogelijk heeft gemaakt. Geniet van de zomerperiode en graag tot na die tijd, het liefst met nog meer mensen, die V&V in de lucht houden. Kijk rond of je niet voor aanwas kan zorgen. Jullie hebben daar zeker twee maanden de tijd voor. Doe je best en graag tot het volgende seizoen!

Foeke Westerveld
voorzitter

Reacties zijn gesloten.