HEMELVAARTSDAG 30 MEI 2019: Het sixentoernooi bij Vlug en Vaardig


Over een aantal weken is het weer zover, het jaarlijkse sixentoernooi bij Vlug en Vaardig.
Ditmaal lekker achterin Mei om het zonnetje volop de kans te geven te stralen. Maar hopelijk is dit niet het enige dat zal stralen. Het zou namelijk leuk zijn als we weer veel teams mogen inschrijven op een voor ons geliefde clubje belangrijke dag. En wat een mooie dag kan het worden als we weer eens alle oude bekenden mogen bewonderen op de velden. Zouden de kwabbies weer eens verschijnen, kunnen de Oosterlootjes een team op de been krijgen, zijn de spiertjes van de Titranen weer geolied, gaan de Hellingaatjes nog een keer voor de volle winst, is Erdem weer present met La Casa De Papel. Dus laat het even weten als je een team hebt.

Jawel, het is weer tijd om op Hemelvaartsdag op onze prachtige velden een mooie en gezellige dag te hebben. Het mooie weer komt weer dichterbij en hopelijk arriveert het de komende weken op tijd om ons op 30 mei onder een stralend zonnetje weer te laten strijden om die prachtige prijzen op een zo sportief mogelijke manier.

Wat is daarvoor nodig:
Zon, eten en drinken en vooral veel gezellige teams en toeschouwers. Ook nu is er weer een springkussen, dus neem je kinderen gerust mee. Kijk weer even om je heen en wie weet vorm je dit jaar weer een team met vrienden, collega’s, familie of teamgenoten. In principe geldt er een minimum leeftijd van 16 jaar, echter zijn dispensatie spelers altijd toegestaan. Dit betekent dat ouders met hun kinderen natuurlijk ook meer dan welkom zijn. Dus vorm een team met alleen mannen of een mix team of nog liever alleen maar vrouwen. En heb je geen zin om achter een bal aan te rennen, kom dan gezellig kijken. De regels zijn nog steeds hetzelfde, vorm een team van minimaal 8 man, er wordt gespeeld op een half veld met 6 tegen 6 waarvan 1 keeper. Er zijn geen slidings toegestaan en het gaat vooral om de gezelligheid en sportiviteit, meedoen is belangrijker dan winnen. We zullen weer onderscheid maken tussen de wat meer prestatie gerichte teams en de recreanten.

Het toernooi zal starten rond 11.00 uur en eindigen tegen 17.00 uur waarna een drankje wacht en natuurlijk de dag afgesloten wordt met een lekkere hap. Ondertussen zijn de eerste aanmeldingen al binnen. Inschrijven kan op m.de.wilde@hetnet.nl en bij voorkeur vooraf. Op de dag zelf kan er nog wel ingeschreven worden tussen 10.30 en 10.45 uur, maar in verband met inkopen wil de organisatie liever eerder duidelijkheid. Dus zorg voor een team en laat je die dag van je beste kant zien. Het inschrijfgeld bedraagt €80, – per team. Schrijf je in op m.de.wilde@hetnet.nl en wie weet zien we weer vele roemruchte benen op die dag achter een bal aanrennen. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het indelen op recreatie en actievere poules. De gezelligheid staat bovenaan, voor goed weer wordt gezorgd, voor verassingen overdag ook, kortom een dag die je niet mag missen. Dus tot Hemelvaartsdag 30 Mei op de velden van Vlug en Vaardig en schrijf je in op m.de.wilde@hetnet.nl

Tot donderdag 30 mei, de organisatie is organisatie.

Reacties zijn gesloten.