ZOMERACTIVITEITEN


ZOMERACTIVITEITEN

Doorvoetballen in de zomer!

Tijdens de mooiste maanden van het jaar lekker door blijven voetballen? Het kan bij Kicks! Je kunt fit blijven tijdens Kicks-trainingen of jouw team meten met andere teams uit Amsterdam tijdens Kicks-toernooien. Doordeweeks, ’s avonds en op verschillende clubvelden in Amsterdam.

Je hoeft nergens lid van te worden, kunt per keer betalen of onbeperkt voetballen voor een vast bedrag per maand. En met behulp van actiecode ‘VLUGENVAARDIG’ krijg je ook nog eens 50% clubkorting. Voor jezelf op een zomerabonnement of als team op je toernooideelname.

Kijk op www.kicksvoetbal.nl voor alle mogelijkheden om lekker door te blijven voetballen en mail naar pim@kicksvoetbal.nl als je ergens vragen over hebt.

Bureau sport

 

Bureau sport is een afwisselend, prikkelend, satirisch, kritisch, actueel en nostalgisch sportprogramma van Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

De opnames zijn iedere vrijdagmiddag (t/m 8 juni) vanaf 16.30 uur in de Desmet Studio’s aan de Plantage Middenlaan.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Stuur dan een mail met je voorkeursdatum naar publiek@tvtickets.nl Je kunt je individueel of als groep opgeven om een opname bij te wonen. Kijk voor meer informatie op: https://tvtickets.nl/bureausport/

Reacties zijn gesloten.