’t IS WEER VOORBIJ


’t IS WEER VOORBIJ

 

Dat geldt nog niet voor het seizoen 2017/2018, dat duurt nog enkele weken. Daarna kunnen wij gaan genieten van het WK-voetbal, ook al doet Nederland niet mee. Tip: kies vooraf een favoriet, dan kun je nog enige spanning beleven.

Wat wel voorbij is, is ons jaarlijkse SIXEN-toernooi, dat steeds op Hemelvaartsdag gehouden wordt. Dit jaar hadden wij de pech dat het midden in de schoolvakanties viel, want dat betekende automatisch minder drukte.

Toch is het een zeer geslaagde dag geworden, waarop naar hartenlust gevoetbald werd. Gelukkig werkte het weer mee en kwamen de voorspellingen van eerder in de week niet uit. Na wat regen in de nacht en de vroege ochtend bleef het droog en liet de zon zich regelmatig zien. Dat deden ook enkele oude bekenden, zoals de zoon van één van de oprichters van V en V, de musicus die vroeger regelmatig optrad tijdens het feest na afloop van het Hoge Hoedtoernooi, twee oud-spelers, die inmiddels ‘wielrenner’ zijn, de man die trouw vastlegt wat er in het bestuur besproken wordt en een werknemer van een kopieerbedrijf, om er maar een paar te noemen. En niet te vergeten de cabaretgroep De Stok, die met hun grappen en gulle lach altijd voor veel amusement zorgt.

Ook was het leuk om te zien dat veel nazaten van oud-leden aan het voetballen waren. Vroeger waren deze meisjes en jongens automatisch ook lid van V en V, maar tegenwoordig wonen zij zo ver weg, dat zij in plaatselijke clubs spelen. Begrijpelijk, maar wel heel jammer.

Zoals altijd verliep alles weer voortreffelijk dankzij de inzet van ORGANISATIE=ORGANISATIE en dan bedoel ik iedereen, die daarachter schuil gaat: kantinemensen, wedstrijdleiding, scheidsrechters, muziekvoorziening en algehele leiding. Het was FANTASTISCH DAAR! Heel hartelijk bedankt en graag tot volgend jaar, 30 mei 2019!

 

Foeke Westerveld

voorzitter

Reacties zijn gesloten.