HEMELVAARTSDAG 10 MEI 2018: Het sixentoernooi bij Vlug en Vaardig


HEMELVAARTSDAG 10 MEI 2018: Het sixentoernooi  bij Vlug en Vaardig

Ook dit jaar zullen we op Hemelvaartsdag weer de benen aan het werk zetten op onze velden. Of te wel, het jaarlijkse sixentoernooi staat weer op het programma. Natuurlijk staat er weer een lekker zonnetje op het programma en zullen er voor de inwendige mens weer voldoende versnapperingen klaar staan. Het enige wat nu nog ontbreekt zijn de teams die het mogelijk maken om lekker te ballen. Jawel, het is weer tijd om op Hemelvaartsdag op onze prachtige velden een mooie en gezellige dag te hebben. Het mooie weer komt weer dichterbij en hopelijk arriveert het de komende weken op tijd om ons op 10 mei onder een stralend zonnetje weer te laten strijden om die prachtige prijzen op een zo sportief mogelijke manier. Wat is daarvoor nodig? Zon, eten en drinken en vooral veel gezellige teams en toeschouwers. Dus kijk weer even om je heen en wie weet vorm je dit jaar weer een team met vrienden, collega’s, familie of teamgenoten. In principe geldt er een minimum leeftijd van 16 jaar, echter zijn dispensatie spelers altijd toegestaan. Dus ouders met hun kinderen zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Dus vorm een team met alleen mannen of een mix team of nog liever alleen maar vrouwen. En heb je geen zin om achter een bal aan te rennen, kom dan gezellig kijken. De regels zijn nog steeds hetzelfde, vorm een team van minimaal 8 man, er wordt gespeeld op een half veld met 6 tegen 6 waarvan 1 keeper. Er zijn geen slidings toegestaan en het gaat vooral om de gezelligheid en sportiviteit, meedoen is belangrijker dan winnen. We zullen weer onderscheid maken tussen de wat meer prestatie gerichte teams en de recreanten. Het toernooi zal starten rond 11.00 uur en eindigen tegen 17.00 uur waarna een drankje wacht en natuurlijk de dag afgesloten wordt met een lekker buffet. Ondertussen zijn de eerste aanmeldingen al binnen. Inschrijven kan op m.de.wilde@hetnet.nl en bij voorkeur vooraf. Op de dag zelf kan er nog wel ingeschreven worden tussen 10.30 en 10.45 uur, maar in verband met inkopen wil de organisatie liever eerder duidelijkheid. Dus zorg voor een team en laat je die dag van je beste kant zien. Natuurlijk is er ook voor de kleinsten onder ons weer een springkussen aanwezig. Het inschrijfgeld bedraagt €80, – per team inclusief buffet. Schrijf je in op m.de.wilde@hetnet.nl en wie weet zien we weer vele roemruchte benen op die dag achter een bal aanrennen. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het indelen op recreatie en actievere poules. De gezelligheid staat bovenaan, voor goed weer wordt gezorgd, voor verassingen overdag ook, kortom een dag die je niet mag missen. Dus tot Hemelvaartsdag 10 Mei op de velden van Vlug en Vaardig en schrijf je in op m.de.wilde@hetnet.nl

Tot donderdag 10 mei, de organisatie is organisatie.

 

Inschrijven sixentoernooi tussen half 11 en kwart voor 11, poging om te starten met toernooi om 11.00 uur.

Natuurlijk kan vooraf inschrijven ook op m.de.wilde@hetnet.nl , het liefst ook in verband met inkopen.

Reacties zijn gesloten.