VOETBALQUIZ


VOETBALQUIZ

Zaterdag 13 januari vond de traditionele voetbalquiz plaats. Traditioneel, want het was al de 5e keer. Dit keer was het meer een Raadspelletje, want de quiz was gemaakt door Ryan en Edwin en wij werden van een natje en droogje voorzien door Francis en Andy Lieve mensen, hartelijk dank voor een heerlijke avond amusement.

De kantine was goed gevuld, zelfs enkele oude bekenden maakten hun opwachting. Er werd fanatiek, maar sportief gespeeld. Eerst waren er 2 rondes met 25 vragen en daarna volgde de finaleronde met 8 koppels en 15 vragen. En natuurlijk was er aan het eind een winnend koppel (zie foto). Beide spelers ontvingen een mooi boek.

Wegblijvers: jammer hoor, jullie hebben wat gemist! Aanwezigen: graag tot de volgende keer!

Fam. Van der Raad: zonder jullie weten wij ons geen raad!

Foeke Westerveld

Reacties zijn gesloten.