OPROEP AAN IEDEREEN!


OPROEP AAN IEDEREEN!

Iedereen? Wie is iedereen? Dat zijn alle mensen, jong en oud, die Vlug en Vaardig een warm hart toedragen.

Wat is er dan aan de hand, vragen jullie je misschien af? Wij proberen dat duidelijk te maken.

Een vereniging bestaat uit leden en die leden hebben bepaalde verplichtingen. Bij onze vereniging bestaan die plichten uit contributie betalen, komen trainen en vooral voetballen op zaterdag. Verplichtingen waaraan bijna al onze leden keurig voldoen.

MAAR ……. al onze leden zijn er minder dan vorig seizoen en dat is niet goed. Minder contributie-inkomsten betekent ook minder geld om de noodzakelijk uitgaven te kunnen doen. Daarom deze OPROEP AAN IEDEREEN:

KIJK EENS OM JE HEEN, IN JOUW KLAS, IN JOUW STRAAT OF IN JOUW VRIENDENKRING OF DAAR GEEN MEISJES EN JONGENS OF (JONGE) MANNEN ZIJN, DIE BIJ ONS ZOUDEN WILLEN KOMEN VOETBALLEN. HET LIEFST EEN HEEL ELFTAL TEGELIJK, MAAR TWEE HALVE ELFTALLEN MAAKT OOK EEN HEEL ELFTAL!

Ook nog een oproep voor de OUDERS VAN ONZE JEUGDLEDEN: wij zorgen voor trainers, maar wij zijn niet in staat voor alle teams begeleiding te verzorgen, dat is een taak die bij ouders ligt. Wij vragen u vriendelijk, maar wel zeer dringend u daarvoor aan te melden bij één van de mensen van de jeugdcommissie.

LEES DIT BERICHT AANDACHTIG, HET IS VAN BELANG, WANT ALLEEN

SAMEN STAAN WIJ STERK!

 

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.