Archief voor categorie CVV Vlug en Vaardig

Afgelast 9-12-2017

Alle wedstrijden bij Vlug en Vaardig zijn voor vandaag zaterdag 9-12-2017 afgekeurd

Nog geen reacties

Only Friends 16 december

Nog geen reacties

DE MEIDEN VAN VLUG EN VAARDIG

DE MEIDEN VAN VLUG EN VAARDIG

Het gaat goed met de meisjes van Vlug en Vaardig. Het team heeft 13 speelsters en is goed gestart in de competitie (lees onze verslagen onder de team info).
Twee van onze meisjes, Anna en Loïs hebben afgelopen maanden in de KNVB-selectie geconcurreerd tegen de beste spelers uit regio West 1 en dat is een heel groot gebied. Dit hebben ze beiden heel goed gedaan. Helaas kon Anna niet door, maar Loïs is na de laatste selectie nu officieel geselecteerd door de KNVB. Zij speelt tot aan de zomer mee in het regioteam MO12 Noord-Holland. Wij zijn natuurlijk super trots op haar. Van harte gefeliciteerd hier mee!

Corine en het bestuur

Nog geen reacties

OPROEP AAN IEDEREEN!

OPROEP AAN IEDEREEN!

Iedereen? Wie is iedereen? Dat zijn alle mensen, jong en oud, die Vlug en Vaardig een warm hart toedragen.

Wat is er dan aan de hand, vragen jullie je misschien af? Wij proberen dat duidelijk te maken.

Een vereniging bestaat uit leden en die leden hebben bepaalde verplichtingen. Bij onze vereniging bestaan die plichten uit contributie betalen, komen trainen en vooral voetballen op zaterdag. Verplichtingen waaraan bijna al onze leden keurig voldoen.

MAAR ……. al onze leden zijn er minder dan vorig seizoen en dat is niet goed. Minder contributie-inkomsten betekent ook minder geld om de noodzakelijk uitgaven te kunnen doen. Daarom deze OPROEP AAN IEDEREEN:

KIJK EENS OM JE HEEN, IN JOUW KLAS, IN JOUW STRAAT OF IN JOUW VRIENDENKRING OF DAAR GEEN MEISJES EN JONGENS OF (JONGE) MANNEN ZIJN, DIE BIJ ONS ZOUDEN WILLEN KOMEN VOETBALLEN. HET LIEFST EEN HEEL ELFTAL TEGELIJK, MAAR TWEE HALVE ELFTALLEN MAAKT OOK EEN HEEL ELFTAL!

Ook nog een oproep voor de OUDERS VAN ONZE JEUGDLEDEN: wij zorgen voor trainers, maar wij zijn niet in staat voor alle teams begeleiding te verzorgen, dat is een taak die bij ouders ligt. Wij vragen u vriendelijk, maar wel zeer dringend u daarvoor aan te melden bij één van de mensen van de jeugdcommissie.

LEES DIT BERICHT AANDACHTIG, HET IS VAN BELANG, WANT ALLEEN

SAMEN STAAN WIJ STERK!

 

Het bestuur

Nog geen reacties

Trainingstijden Jeugd

Nog geen reacties

DAMESVOETBAL, FANTASTISCH!

DAMESVOETBAL, FANTASTISCH!

Zondag 6 augustus werden onze oranje leeuwinnen Europees kampioen voetballen. Ik feliciteer ze daarmee van harte. Het was leuk om naar te kijken, geen harde charges, geen fopduiken, maar gewoon voetbal zoals het ooit bedoeld is.

Marijn de Vries schreef in haar column in Trouw op maandag 7 augustus: ‘Toch bleven ze langskomen. De negatieve commentaren van de Ronald Waterreuzen, de Nico Dijkhoorns en de Jan Rozen van deze wereld. Het stelt allemaal niks voor. Je moet niet denken dat er ook maar iets te prijzen valt. Het vijftiende elftal van Hosternokkeveen voetbalt nog beter. Och Jongens, dacht ik telkens weer. We hebben toch al lang geleden afgesproken dat we mannen niet met vrouwen vergelijken zouden als het op sport aankomt? Niemand zegt dat Dafne Schippers er niks van bakt, omdat ze niet zo hard loopt als Justin Gatlin. Er is geen mens die beweert dat Serena Williams een slechte tennisster is, omdat ze de ballen minder hard slaat dan Rafael Nadal.’

Ik ben het helemaal met Marijn de Vries eens. Wat onze leeuWINNEN gepresteerd hebben, was FANTASTISCH! Zo’n discussie als hierboven genoemd, is volkomen zinloos, daar doen wij niet aan mee.

Ook bij Vlug & Vaardig hebben wij leeuwinnen, die zijn alleen niet oranje maar blauw. En zij kunnen nog wel wat extra leeuwinnen gebruiken. Dat geldt niet alleen voor ons meidenteam, maar ook voor de andere teams. Waar wij geen meidenteam kunnen vormen, proberen wij de meiden in te passen in jongensteams. Mocht dat problemen geven met omkleden en douchen, dan zoeken wij daar een oplossing voor. DUS als jij wilt komen voetballen of je weet iemand die dat wil, kom eens langs bij Vlug & Vaardig op Ookmeer. Na de vakantieperiode is er altijd iemand aanwezig op maandag- en woensdagmiddag vanaf 17.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur. Kom jij eens langs, dat zou FANTASTISCH zijn.

Namens het bestuur,

Foeke Westerveld

voorzitter

Nog geen reacties

ONDERHOUD

ONDERHOUD

 

Iedereen, die iets bezit, weet dat het ook onderhouden moet worden. Doet men dat niet, dan gaat het niet goed met het bezit.
Wij bezitten met Z’N ALLEN ook iets, namelijk een clubgebouw en dat moeten wij dus ook met Z’N ALLEN onderhouden. Gelukkig hebben wij een fantastische onderhoudsploeg, die de boel meer dan schoon houdt en daar zijn wij dankbaar voor. Ook hebben wij een actieve schilderploeg, die in de voetballoze maanden zorgt dat ons clubgebouw er weer een ‘winterseizoen’ tegen kan.
Daarmee zijn wij er nog niet. Daarom de volgende vragen aan de (ouders van) leden:
SCHILDERS voor het binnenwerk, vooral de kleedkamers; het is een technisch verhaal, maar als
   wij de buitenkant schilderen, moet de binnenkant goed in de verf zitten anders kruipt de vocht in
   het hout;
ONDERHOUDSMENSEN: de huidige ploeg zou graag iets meer menskracht hebben, zodat
   mogelijke uitval makkelijker opgevangen kan worden, maar ook meer handen maken lichter
   werk. Het is geen dagtaak, maar wel heel nuttig en onmisbaar werk!!;
LIJNTREKKER(S): waar krijgt men nou LIJNTREKKEN aangeboden en wordt het nog op prijs
   gesteld ook? Wij zijn zelf verantwoordelijk voor de lijnen op onze velden en omdat wij geen
   DOELLIJNTECHNOLOGIE hebben, moeten de lijnen er goed opstaan. Een zeer nuttige en
   dankbare klus dus, die eens per 14 dagen gedaan moet worden.

Denk er in deze zomermaanden eens over na en denk dan niet ‘DAT DOEN ANDEREN WEL’, want als iedereen dat denkt, gebeurt er niets. Wij horen na de zomer graag wat u/jij kunt doen. Maar nu eerst EEN FIJNE, MOOIE EN GOEDE VAKANTIE en daarna voetballen en aan de slag!

 

Foeke Westerveld

Voorzitter

Nog geen reacties

Club van 100/50

HARTELIJK BEDANKT!

Frank de Wilde, Edwin van der Raad, Foeke Westerveld, Eric Boter, Guus Boerman, Peter Kort, Joop Teeken, Rob Oosterloo, Pieter Bosse, Ronald Stokking, Stephen Connell, Arjan Dekker, Frans Mantel,Jan de Goede, Nico Boot, Peter van der Raad, Erno Hellinga,Hans Berkman, Hero Oosterloo, Piet van Baren, Ruud Uiterwijk, Piet Veenendaal, Wim de Goede, J. de Vries, Rick Verlaan, voor jullie financiële bijdragen aan de Club van 100/50, die jullie vorig jaar omstreeks deze tijd deden.

Met het bedrag van € 1250,- hebben we het afgelopen jaar het clubhuis weer verder kunnen verfraaien. Door inzet van vele vrijwilligers kun je heel wat met dat bedrag doen. Maar het is nog niet genoeg.
We kunnen door de huidige 25 leden van de Club van 100/50 dit jaar weer rekenen op € 1250,-
De leden die ooit een machtiging voor automatische betaling hebben afgegeven hoeven nergens meer aan te denken. De anderen moeten even in deze periode hun € 50,- overmaken op het speciale bankrekeningnummer: NL23INGB0006931129, Vlug en Vaardig Club van 100.
Het zou mooi zijn als het bedrag hoger gaat  worden door aanmeldingen van nieuwe leden bij de Club van 100/50.

Om het jullie gemakkelijk te maken, dat jaarlijks de € 50,- automatisch wordt afgeschreven, kunnen jullie het onderstaande machtigingsstrookje invullen en ondertekend inleveren in de bestuurskamer van het clubgebouw of opsturen aan:

Dhr W. de Wilde, secr. cvv. Vlug en Vaardig,
Hechtelstraat 20,
1066 KL, Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Joop Teeken, Club van 100/50 ambassadeur

________________________________________________________________________________________________________________________________________
Machtigingsstrookje automatische incasso Club van 100 Vlug en Vaardig

NAAM + voorletter(s)
ADRES:
POSTCODE:             WOONPLAATS:
GEB. DATUM:
REKENINGNUMMER:
INSCHRIJFDATUM:

HANDTEKENING:

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nog geen reacties